Skip to content

Tappancs

Tappancs

Tappancs kutyus bemutatása

Tappancs vagyok 9 éves kistestű ivartalanított lány kutyus a kutya genetikai teszt játék résztvevője. Játssz velünk hisz te is nyerhetsz a tippeddel, a gazdim pedig megtudhatja, hogy milyen kutyákból keveredtem.

Tappancs kutyus jellemzői

 • Gazdi szerint egér, kopó, kenguru és (ny)aligátor keverék vagyok. Hogy miért gondolja így? Ha a füleimet hátra hajtom, tökre egérnek nézek ki. Természetesen, ha érzek valamilyen szagot a gazdi kaspói és virágládái közt, azonnal utánajárok a dolognak és nem nyugszom, míg ki nem ásom a szag forrását! Ha éppen a gazdi elém teszi a finom falatokkal megrakott tálamat, örömömet rögtön nagy ugrándozásokkal jelzem. Étkezések után már megyek is oda hozzá és jó nyaligátor módjára megnyaldosom a lábszárát (vagy ha öble vesz, akkor a karját), így megköszönve a finom falatokat <3 Ha megnézitek a képek között egy gourmet pillanatom utáni büntetésemet is láthatjátok, amikor kikukáztam a feketeerdő-sonka és a chilis sajt csomagolását a szelektívből, így maga a kuka tartalma az ágyam köré lett szórva és nem mehettem oda a gazdihoz, hogy mellé bújhassak. Annyira nem volt rossz, mert szeretek az ágyamban lenni napközben 🙂 Egyebekben nagyon szeretem a tejtermékeket, különösen, ha a dobozát is kinyalogathatom. Különösebben nem érdekel, hogy milyen sminket varázsolok magamra, a lényeg, hogy kaptam finom "sütit".

  Tappancs mentett kutyus, ez meglátszik az étkezési szokásain, miszerint maximum egy perc alatt fogy el a tányérjából az étel. Rendkívül jószívű, más kutyusokkal konfliktuskerülő, de a reggeli séta után már kibújik a szög a zsákból, mert rögtön hallatja hangját, hogy ő bizony éhes és prezentálják neki a gazdik a finom eleséget - ami nála valamilyen barf étrend szerinti étek.

  Séták alatt sok idegen kutyushoz odamegy és rövid szimatolás után már megy is tovább, kivéve akkor, ha szimpatikus a másik gazdi és vakargatást kér tőle, mert ugye otthon ő "ebben hiányt szenved..." - no persze.

  Olyan óramű van benne, ami vetekszik a svájci órákkal, ugyanis este 7 órakor elvonul, hogy ő most akkor alszik. Persze kora reggelre ő bezzeg már kipiheni magát és keltésként kiássa a gazdit a takaró alól, hogy "elég volt az alvásból, játsszunk!".

 • Képek Tappancs kutyusról

 • Tappancs | margit-sziget Tappancs | asoka Tappancs | buntetes Tappancs | nyelv Tappancs | feny_energia
 • Tappancs kutyus regisztrált a "Kutya genetikai teszt játék"-ra, amely Erzsébetváros Önkormányzat támogatásával a "felelős kutyatartást támogató programok pályázat" VIII/2895-2/2023 számú támogatási szerződés keretében valósul meg a ZöldEb Egyesület szervezésében.

  Tippelj Tappancs kutyusra és nyerj!

  A kutyáját regisztráló és/vagy a regisztrált kutyára tippelő, adatainak elküldésével részt vesz a játékon és ezzel elismeri, hogy elolvasta és elfogadta a játékszabályokat és adatvédelmi feltételeket.

  Fontos, hogy valós email-címmel tippelj, mert emailen keressük a tippelési játék nyertesét, illetve a korrekt játék lebonyolítása érdekében minden kutyusra egy email-címről csak egy tippelést fogadunk el. További információ a játékszabályokban >>>

  A “Kutya genetikai teszt játék”-ról

  A “Kutya genetikai teszt játék” lényege, hogy a gazdik nevezik keverék kutyusukat és bárki (nem csak kutyás) tippelhet, hogy melyik kutyus milyen kutyák keveréke lehet.

  Annak a két kutyusnak, akikre a legtöbb tipp érkezett, elkészítettjük a hivatalos genetikai tesztjét és a gazdi megkapja a teszt eredményét, ami nagyban segítheti a kutya viselkedésének megértésében.

  A tippeket leadók között pedig kisorsolunk egy ajándékot a játékban való részvételéért.
  Az ajándék a Király utcai Trófea Grill étterem svédasztalairól a korlátlan fogyasztás lesz, mert nem csak kutyásnak jó lenni Erzsébetvárosban.

  A játékot egy online előadás zárja, melyet az etológiai tanszék genetikus munkatársa tart a “Befolyásolja-e a genetika a kutyák városi életbe illeszthetőségét” témában.

  Részletes leírás a játékról >>>

  Akikre még tippelni tudsz a “Kutya genetikai teszt játék”-ban

  A "Kutya genetikai teszt játék" további résztvevői

  Cody

  Cody

  Cody vagyok 1.5 éves közepes testű cuki kismackó kutyus… Tippelek...
  Fruska

  Fruska

  Fruska vagyok 1 éves közepes testű ivartalanított szuka kutyus… Tippelek...
  Boró

  Boró

  Boró vagyok kb.9 éves közepes-nagy testű kutyus a kutya… Tippelek...
  Mirkó

  Mirkó

  Mirkó vagyok 5,5 éves közepes testű fekete kutyus a… Tippelek...
  Málna

  Málna

  Málna vagyok, 7 éves, kis testű, ivartalanított, szuka kutyus… Tippelek...
  Alice

  Alice

  Alice vagyok 1 éves 5 hónapos közepes-nagy testű ivartalanított… Tippelek...
  Léna

  Léna

  Léna vagyok 2 éves 3 hónapos közepes-nagy testű ivartalanított… Tippelek...
  Fred

  Fred

  Fred vagyok, kb. 1 és 1/4 éves, (kis) közepes… Tippelek...
  Csupor

  Csupor

  Csupor vagyok 3 éves kistestű kan kutyus a kutya… Tippelek...
  Rita

  Rita

  Rita vagyok 2,5 éves közepes-nagy testű ivartalan szuka kutyus… Tippelek...
  LINA

  LINA

  LINA vagyok, 1 éves kis testű, ivartalanított szuka kutyus… Tippelek...
  Gofri

  Gofri

  Gofri vagyok 9 hónapos, közepes testű kutyus a kutya… Tippelek...
  Topi

  Topi

  Topi vagyok 13 éves kis testű ivartalanított kan kutyus… Tippelek...
  Pandora

  Pandora

  Pandora vagyok 1,5 éves közepes testű ivartalanított szuka kutyus… Tippelek...
  Bonnie

  Bonnie

  Bonnie vagyok 2 éves kis-közepes testű ivartalanított szuka kutyus… Tippelek...
  Lotti

  Lotti

  Lotti vagyok kb másfél éves közepes testű ivartalanított szuka… Tippelek...
  Jávor

  Jávor

  Jávor vagyok 8 éves közepes testű ivartalan kan kutyus… Tippelek...
  Móka

  Móka

  Móka vagyok 5 és fél éves közepes testű kb… Tippelek...

  “Kutya genetikai teszt játék” összes résztvevője >>>

214 hozzászólás a "Tappancs" bejegyzéshez

A hozzászólások lezárva.