Skip to content

Szilveszteri stressz a kutyámmal – Segítség kutyapszichológustól

Szilveszteri stressz a kutyámmal - Segítség kutyapszichológustól

Szilveszteri stressz a kutyámmal – Segítség kutyapszichológustól címmel ingyenes tanácsadás a KlauDió Civil Központban 2023.12.14. 17:00 órától.

Közeledik a szilveszter, és tudjuk, hogy ez egy stresszes időszak lehet a kutyák számára, de a kutyák szilveszteri élményeinek megértése és kezelése fontos feladat a gazdik számára.

“Szilveszterkor az emberi öröm és ünneplés mellett érdemes figyelmet fordítanunk a kutyáinkra is. A megfelelő felkészültség és törődés révén segíthetünk nekik átvészelni ezt a kihívást jelentő időszakot, és biztosítani a nyugodt és boldog kezdést az új évben.”

Ezért örömmel jelentjük be, hogy Hirbek Edina kutyapszichológus tart egy ingyenes tanácsadást a Budapest, Nagy Diófa utca 34 szám alatt található KlauDió Civil Központban 2023. december 11-én, hogy segítsen a kutyatartóknak megérteni és kezelni a kutyájuk szilveszteri stresszét.

“Szilveszteri stressz a kutyámmal – Segítség kutyapszichológustól” ingyenes tanácsadásról

Hirbek Edina kutyapszichológus segítségével betekintést nyerhetünk a kutyák szemszögéből a szilveszteri időszakra, megtudhatjuk, hogyan érzik magukat a kutyák a petárdázás és tűzijáték zajában, és milyen módon lehet csökkenteni a stresszt és félelmet ebben az időszakban. Edina hasznos tippeket és praktikákat is add az érdeklődőknek, hogy hogyan segíthetünk kutyánknak átvészelni ezt az izgalmas, de néha ijesztő ünnepet.

Miért érdemes részt venni a tanácsadáson?

Szakértői tanácsok: Hirbek Edina kutyapszichológus évek óta foglalkozik kutyák viselkedésével és mentális egészségével. Tapasztalt a szilveszteri stressz kezelésében, és számos hatékony módszert ismer a kutyák megnyugtatására ebben az időszakban.

Ingyenes konzultáció: Ez egy kivételes és ingyenes lehetőség arra, hogy személyesen találkozzon Edinával és megossza vele a kutyájával kapcsolatos kérdéseit és aggodalmait. A tanácsadás ingyenes, így bárki részt vehet és személyre szabott tanácsokat kaphat a kutyájával kapcsolatban.

Közösségépítés: A KlauDió Civil Központban találkozhat más kutyatartókkal, akik hasonló problémákkal küzdenek, így ez egy remek lehetőség arra, hogy megosszák tapasztalataikat és tanuljanak egymástól.

Ne hagyja, hogy a szilveszteri stressz elrontsa az ünnepet!

Gondoskodjon kutyája jóllétéről, vegyen részt és kérdezzen a kutyapszichológus által tartott ingyenes tanácsadáson december 11-én.
Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy megtanulja, hogyan segíthet a kutyájának kezelni a szilveszteri stresszt, és biztosítsa, hogy mindannyian kellemesen és nyugodtan töltsék az ünnepet.

Az ingyenes tanácsadás részletei

Az tanácsadás címe:

Szilveszteri stressz a kutyámmal – Segítség kutyapszichológustól

Az tanácsadás időpontja:

2023. december 11. 17:00 – 19:00

Az tanácsadás helyszíne:

KlauDió Civil Központ

Cím: 1072 Budapest, Nagy Diófa utca 34.

Az tanácsadás előadója:

Hirbek Edina – Kutyapszichológus

Kisállat pszichológusként az állatok viselkedésének vizsgálata a munkám.
Kutyapszichológusként nem csak megértésük, képzésük optimalizálása, hanem jóllétük biztosítása a célom.
Weboldal: https://edeline.hu/ Facebook: https://www.facebook.com/edelinedrdog

Reméljük, hogy sikerült felkelteni az érdeklődést az ingyenes tanácsadás iránt!
Várunk mindenkit szeretettel!

A "Szilveszteri stressz a kutyámmal - Segítség kutyapszichológustól" rendezvény Erzsébetváros Önkormányzat támogatásával a "felelős kutyatartást támogató programok pályázat" VIII/2895-2/2023 számú támogatási szerződés keretében valósul meg a ZöldEb Egyesület szervezésében.  "Szilveszteri stressz a kutyámmal - Segítség kutyapszichológustól" program/rendezvény adatvédelmi nyilatkozata.  A részvételemmel elfogadom és hozzájárulok, hogy a ZöldEb Egyesület a "Szilveszteri stressz a kutyámmal - Segítség kutyapszichológustól" program/rendezvény szervezése és lebonyolítása alatt az általam megadott adatokat kezelje, az adott programról/rendezvényről számomra információt küldjön az elérhetőségeimen.  A részvételemmel elfogadom és hozzájárulok, hogy az adott programról/rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készül a Polgári Törvénykönyvben meghatározott nyilvános közéleti szereplésre és tömegfelvételre vonatkozó rendelkezések szerint. A felvételek elkészítésének célja a ZöldEb Egyesület rendezvényeinek megörökítése, valamint a rendezvények megtörténtének igazolása a támogatók felé. Az elkészült felvételek az ZöldEb Egyesület honlapján, folyóirataiban és közösségi felületein is közzétételre kerülhetnek.

Kutyabarát Erzsébetváros 2023-2024 további programjai

Ingyenes kutya etetési tanácsadás Sike Bogi kutyadietetikustól

Ingyenes kutya etetési tanácsadás Sike Bogi kutyadietetikustól!

Ingyenes kutya etetési tanácsadás gazdiknak Sike Bogi kutyadietetikustól a KlauDió Civil Központban 2024.02.12. 17:00 - 19:00-ig tartandó fogadóórán, ha kérdéseid… Tovább olvasom...
Helyszínváltozás a szeparációs szorongás felismerése, kezelése tanácsadásnak

Ingyenes tanácsadás a szeparációs szorongás felismerésére, kezelésére!

Helyszínváltozás! KlauDió Civil Központ. A kutyád szeparációs szorongás tüneteit mutatja? Ingyenes tanácsadással várunk 2024.01.15. 17:00 - 19:00-ig tartandó fogadóóránkon. Tovább olvasom...
Kutya genetikai teszt játék

Kutya genetikai teszt játék

Nevezd be kedvencedet, vagy csak tippelj minél több kutyusra, hisz a nevezők és a tippelők is fantasztikus nyereménnyel gazdagodhatnak a… Tovább olvasom...
Karácsonyi kutyakeksz sütése Bogival ingyenes rendezvény boritó kép

Karácsonyi kutyakeksz sütése Bogival

“Karácsonyi kutyakeksz sütése Bogival” címmel december 17-én, a Borganika barátságos környezetében izgalmas és interaktív workshopot szervezünk, amelyen egy-egy tálca karácsonyi… Tovább olvasom...
Kutyával az utcán kutyás fogadóóra november 15 Husse

Kutyával az utcán – Kutyás fogadóóra

Kutyával az utcán című kutyás fogadóórán köztisztasági kérdésekről és a kutyapiszoárról fogunk beszélgetni a Husse klubhelyiségében. Tovább olvasom...
Kutyabarát Erzsébetváros 2023-2024 borítókép

Kutyabarát Erzsébetváros 2023-2024

A Kutyabarát Erzsébetváros 2023-2024 keretein belül, feladatunk lesz kutyás programok és rendezvények szervezése, workshopok tartása, kutyás piknik és kiállítás megtartása,… Tovább olvasom...